Bedrijfsinfo

Het ontstaan van van Osta Roosendaal gaat een hele tijd terug. We kunnen echter wel stellen dat het bedrijf meer vorm en gestalte kreeg toen Frank van Osta zijn stempel erop ging drukken rond 1990. Daarna is het bedrijf langzaam gaan groeien. De echtgenote van Frank, ging na aanvankelijk halve dagen geholpen te hebben, fulltime mee werken. In 1993 werd er voor het eerst een eigen pand gekocht, toen was er eerst nog steeds sprake van een agenturen bedrijf. 

Van Osta Roosendaal vertegenwoordigde een aantal buitenlandse fabrieken, deze waren gevestigd in Italië en Duitsland. Allemaal leverden zij producten die verkocht werden via de ijzerwaren vakhandel. De klant kocht via ons rechtstreeks bij de fabriek. Men was dus gebonden aan grotere orders die geleverd konden worden af fabriek. Dit was niet altijd even gemakkelijk, omdat de markt op deze manier niet flexibel benaderd kon worden. Het duurde dan ook niet lang voordat er gestart werd met de mogelijkheid om af Roosendaal te kopen, uit voorraad dus. Dit bleek toch wel het begin van de groei. Deze service is later steeds verder en verder uitgebreid

De eerste sleutelmachine werd gekocht en er is gestart met het gelijk sluitend maken van cilinders. Een schot in de roos. Dit gedeelte van het bedrijf groeide snel en de eerste personeelsleden deden hun intrede. Intussen kwamen er steeds meerdere artikelen op voorraad te liggen. Dit alles heeft een lange tijd langzaam doorgegroeid totdat het eerste bedrijfspand te klein werd. In 2016 werd er een ander pand gehuurd en werd de voorraad ruim uitgebreid. Vanaf dit moment ging het hard, er kwam steeds meer personeel bij en al na en paar jaar groeiden we weer uit ons jasje. Intussen had ook zoon Sebastiaan zijn intrede gedaan. Er werd gezocht naar een nieuwe bedrijfslocatie en in 2018 is het huidige pand aangekocht. 

Dochter Annefleur heeft haar studie commerciële economie afgerond en kwam het bedrijf versterken. Nieuwe moderne sleutelmachines zijn aangeschaft en alles is aangepast aan de huidige tijd. Het gehele bedrijf, wat vanaf 1990 zo een beetje is begonnen, is nu uitgegroeid tot ongeveer 3000m2Na ruim 30 jaar mogen we toch met trots zeggen dat we ons plaatsje op de markt hebben mogen vinden samen met onze trouwe klanten. Tot op de dag van vandaag proberen we de wens van de klant te vervullen en samen met hen zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet. 

1990

1993

2016

2022

MEER OVER ONS

ONZE LEVERANCIERS
OP EEN RIJ

24/7 BEREIKBARE
SLOTENMAKER

CONTACT
MET VAN OSTA

Ziehl | Mewa

Wij leveren onder andere alle artikelen van het bedrijf ‘ZIEHL’ uit Duitsland. Van een eenvoudige ladegeleider met een draagvermogen van 10KG tot en met zware dubbel uittrekbare ladegeleiders met een draagvermogen van 100KG. Daarnaast hebben we eenvoudig schuifdeurbeslag, tv-plateau’s etc.

Op www.ziehl-mewa.de is het uitgebreide assortiment terug te vinden.