Gecertificeerd Slotenmaker

Je kent het wel, je loopt snel even naar buiten om iets uit de brievenbus te pakken of iets in de container te gooien, je hoort achter je een klap en kijkt om… De deur is dichtgevallen! Daar sta je dan en wat nu? Of je loopt tegen de sleutel aan, deze breekt af en zit voor de helft nog in het slot… Geen zorgen! De Slotenmaker van, van Osta staat 24/7 voor u klaar. 

Het verhaal van de Slotenmaker

Van Osta is van oudsher een familiebedrijf wat hang- en sluitwerk maakt en levert. Omdat er bij ons steeds meer vraag kwam naar het openen van deuren, als men zichzelf had buitengesloten, hebben wij ons daarin verdiept. In 2017 hebben wij een speciale cursus gevolgd voor het openen van deuren. Het zogenaamde ‘niet destructief openen van deuren en ramen’, dus zonder het veroorzaken van schade. 

Zodra wij vertrekken is de deur of het raam geopend en is er niets meer aan te zien. De heren Frank en Sebastiaan van Osta hebben beiden deze cursus gevolgd en zijn daar geslaagd voor alle proeven! Zo kunnen zij nu een deur openen zonder schade op professionele wijze. Met name Sebastiaan heeft zich hier steeds meer in ontwikkeld in de afgelopen jaren. Intussen zijn ook alle benodigde materialen en machines hiervoor aangeschaft.   

Wat kunt u van onze slotenmakers verwachten?

Een zeer betrouwbare slotenmaker tegen een normale prijs. 24 uur per dag 7 dagen per week. Omdat wij daadwerkelijk gevestigd zijn in Roosendaal, zijn wij vaak ook snel ter plaatse om een deur te openen. Wij overleggen van tevoren altijd met de klant over zijn/haar wensen en wat er precies gedaan moet worden, zo kunnen we zo transparant mogelijk handelen. Ook geven wij indien gewenst een indicatie van de prijs, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Is de deur dichtgevallen en makkelijk te openen, waardoor het slot er niet uitgefreesd hoeft te worden, dan doen wij dit ook niet. Wel zo eerlijk. De klant weet bij ons precies waar hij/zij aan toe is.  

Ben je er ook zo klaar mee om aan één grote sleutelbos de voordeursleutel te zoeken… Je probeert het slot van je voordeur te openen en het blijkt de sleutel van de poort te zijn. Lijkt het jou ook zo mooi om alles met 1 sleutel thuis te kunnen openen? Dit is voor van Osta geen probleem! Wij maken ook sluitsystemen op maat. Het hele huis openen met 1 sleutel, wel zo makkelijk. Normale prijs
Een zeer betrouwbare slotenmaker tegen een normale prijs.


24/7 Bereikbaar ​
Te allen tijde telefonisch bereikbaar.​


Snel ter plaatsen
Wij zijn daadwerkelijk gevestigd in Roosendaal, daarom zijn wij vaak ook snel ter plaatse.​
Vorige
Volgende

Normale prijs

Een zeer betrouwbare slotenmaker tegen een normale prijs.

24/7 Bereikbaar

Te allen tijde telefonisch bereikbaar.

Snel ter plaatse

Wij zijn daadwerkelijk gevestigd in Roosendaal, daarom zijn wij vaak ook snel ter plaatse.

Hulp nodig?

Ziehl | Mewa

Wij leveren onder andere alle artikelen van het bedrijf ‘ZIEHL’ uit Duitsland. Van een eenvoudige ladegeleider met een draagvermogen van 10KG tot en met zware dubbel uittrekbare ladegeleiders met een draagvermogen van 100KG. Daarnaast hebben we eenvoudig schuifdeurbeslag, tv-plateau’s etc.

Op www.ziehl-mewa.de is het uitgebreide assortiment terug te vinden.