Wielen

Beweging is constant in beweging, omdat het toepassingsgebied altijd bepalend is voor de vormgeving van de wielen en rollen. Hoewel veel van deze wielen vooral worden gebruikt voor meubel-, apparaten-, transport- en zwaarlastrollen is de configuratie steeds anders. We leveren ook producten voor bijzondere of speciale toepassingen zoals bijvoorbeeld: steigers, ladders, bouwhekken, luchtvracht, bagagetransport, transportbanden, transport- en sorteersystemen, liften, kisten voor evenemententechniek, strandstoelen, palletmeubilair etc. 

Kwaliteit is de belangrijkste factor voor een langdurig en zuinig gebruik van de producten op uw locatie, daarom vormen de zware eisen in de praktijk de hoge maatstaf voor de productontwikkeling en het volledige kwaliteitsmanagement van BS Rollen. We leveren overtuigende oplossingen, bieden u zeer aantrekkelijke rollen en wielen in termen van voordeel, prijs en duurzaamheid. Bij continu gebruik zijn de innerlijke waarden en het gebruiksgemak van producten zeer belangrijk. Daarom zijn ze bij BS Rollen constant bezig met hun ontwikkeling. Nieuwe materialen en materiaalcombinaties, lagertypes voor draaikrans- en rolfunctie, optimalisatie van behuizing, ontwerpen, technologieën en nog veel meer. 

Het kwaliteitsmanagement van BS Rollen is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015. Op de testbanken zijn zij in staat om technisch relevante tests uit te voeren op de producten volgens DIN EN 12527 tot DIN EN 12533, evenals deeltests volgens DIN EN 1004. 

  • 30 jaar ervaring 
  • 1ste plaats in de Duitse vakhandel 
  • 4 miljoen verkochte wielen per jaar 
  • Meer dan 12.000 artikelvarianten 
  •  

MEER OVER ONS

ONZE LEVERANCIERS
OP EEN RIJ

24/7 BEREIKBARE
SLOTENMAKER

CONTACT
MET VAN OSTA

Ziehl | Mewa

Wij leveren onder andere alle artikelen van het bedrijf ‘ZIEHL’ uit Duitsland. Van een eenvoudige ladegeleider met een draagvermogen van 10KG tot en met zware dubbel uittrekbare ladegeleiders met een draagvermogen van 100KG. Daarnaast hebben we eenvoudig schuifdeurbeslag, tv-plateau’s etc.

Op www.ziehl-mewa.de is het uitgebreide assortiment terug te vinden.