ONZE LEVERANCIERS

Van Osta Roosendaal verkoopt artikelen die uitermate geschikt zijn voor de handel en industrie die bouw gerelateerd zijn. Wij hebben de alleenrechten van diverse gerenommeerde buitenlandse fabrieken.

MEER OVER ONS

ONZE
CILINDERS

24/7 BEREIKBARE
SLOTENMAKER

CONTACT
MET VAN OSTA

Ziehl | Mewa

Wij leveren onder andere alle artikelen van het bedrijf ‘ZIEHL’ uit Duitsland. Van een eenvoudige ladegeleider met een draagvermogen van 10KG tot en met zware dubbel uittrekbare ladegeleiders met een draagvermogen van 100KG. Daarnaast hebben we eenvoudig schuifdeurbeslag, tv-plateau’s etc.

Op www.ziehl-mewa.de is het uitgebreide assortiment terug te vinden.

De fabriek ‘Meroni Serrature’ is een toonaangevende fabrikant van meubelsloten, speciaal sloten in combinatie met deurkruk en als laatste een geheel nieuw ontworpen slot om laaddeuren van bestelbussen en vrachtwagens zeer eenvoudig af te sluiten.

Met het zeer uitgebreide programma is bijna overal een passende oplossing voor te vinden. Voor elk meubel hebben wij een passend slot. Bovendien zijn de sloten allemaal aan te passen aan persoonlijke wensen.

serraturemeroni.it

BS Rollen is gevestigd net over de grens in Duitsland. Zij hebben een zeer uitgebreid en compleet assortiment van wielen en interne transportmiddelen. Alles is op voorraad en dus snel leverbaar. Vanaf het kleinste wieltje met een draagvermogen van 5KG tot aan de zwaar last wielen met gigantisch draagvermogen.

bs-rollen.com

Schürmann & Hilleke met BÄR is van oudsher een merk van wereldfaam.

Alle mogelijke nagels, spijkers, schroeven etc. worden hier nog in eigen fabrieken gemaakt. Een topkwaliteit die zijn weerga niet kent. Op www.baer-original.de ga je direct naar de juiste schroef.

Van de firma ‘Welka’ leveren wij het complete assortiment insteeksloten. Dit voor zowel hout als kunststof/aluminium. Bovendien leveren wij een assortiment smal sloten speciaal voor de hekbouw.

Een Italiaans merk gespecialiseerd in ladegeleiders in verschillende varianten: push-to-open, soft closing, keukenscharnieren etc. Voor meer informatie kijk op www.fgv.it